O MENI

Timotej Lampe Ignjic

Rojstvo: January 28, 1992
Kraj: Ljubljana, SLO
Poklic: Professional Skateboarder

BIO

Timotejeva skejt zgodba se je začela poleti 2004, ko mu je oče kupil prvo desko kot darilo za uspešen konec šolskega leta.

Od takrat je preživel vsak da na svoji deski. Nič ni bilo bolj pomembno, da bi zamudil dan brez svojega najboljšega prijatelja – skejta.

Sprva ga starši niso ravno podpirali, saj so mislili, da bo skateboarding ponovno samo eden od športov, ki jih bo Timi poskusil in bo trajal le eno ali dve leti. Toda po tem, ko je začel zmagovati mladinska tekmovanja so ga začeli resno podpirati.

Timi pravi, da je zelo hvaležen za vso pomoč in ljubezen, ki so mu jo dali njegovi starši, da je lahko sledil svojim sanjam. Še posebno je hvaležen očetu, ki ga je vozil po celi Evropi samo zaradi enega tekmovanja.

Leta 2009 je Timotej začel potovati po vsem svetu zaradi največjih tekmovanj. Začel je tekmovati na svetovnih prvenstvih in drugih večjih dogodkih po celem svetu.

Sedaj snema velike skate reklame, skateboard filme, tekmuje v svetovnem pokalu in sodeluje na številnih drugih projektih, ki mu omogočajo živeti svoje sanje in početi kar najbolj ljubi

SKATEBOARDING